Ger la Roman

gerLuni, 4 ianuarie, temperaturile de afară au coborât cu mult față de prognoza obișnuită. Cel mai frig a fost la Piatra Neamț, cânt temperatura la ora 6 dimineața era de -16,5 grade C, urmat de Târgu Neamț cu minus 15,7 grade și Roman cu – 13,5 grade.

Conform informări meteorologice primite în data de 02.01.2016 de la Centrul Meteorologic Regional Moldova în perioada 03.01.2016, ora 14:00 – 04.01.2016, ora 12:00 vremea se va menține deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, iar temperatura minima a aerului va coborî local sub -15 grade.

Pentru prevenirea decesului prin hipotermie, in centrele de cazare destinate persoanelor fără adăpost au fost cazate un număr de 61 de persoane, astfel:

  • 34 persoane la centrul din municipiul Piatra Neamţ;
  • 5 persoane la centrul din municipiul Roman;
  • 8 persoane la centrul din oraşul Târgu Neamţ;
  • 14 persoane la centrul din oraşul Roznov;
  • nicio persoană la centrul din oraşul Bicaz.

Marți, vremea va continua să se încălzească, valorile termice urmând a se apropia de cele normale specifice perioadei. Cerul va avea înnorări şi local vor fi ninsori in regiunile nordice şi centrale, precipitaţii mixte în restul teritoriului şi îndeosebi noaptea vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie în regiunile sud-vestice şi sudice. Local se va depune polei. Îndeosebi la munte, vântul va prezenta intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 şi 2 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !