112

Mai puține reclamații la 112 față de anul trecut

112Au fost înregistrate cu 21 mai puține apeluri pe 112, decât anul trecut, anunță polițiștii. În aceste zile s-au dat amenzi în valoare de 60.000 de lei.

Astfel, din ultima zi din 2015 și până pe 3 ianuarie 2016, poliţiştii aflaţi în misiuni au intervenit la peste 318 de solicitări ale cetăţenilor prin Sistemul Unic de Urgență 112, cu 21 mai puține decât aceeași perioadă a anului trecut. Majoritatea au vizat situații de tulburarea ordinii și liniștii publice prin scandaluri produse pe fondul consumului de alcool, cele mai multe înregistrându-se în mediul rural.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii nemțeni au constatat 23 de infracțiuni, majoritatea judiciare și au aplicat 274 de contravenții în valoare de circa 60.000 de lei. Astfel, din totalul sancțiunilor aplicate, 44 au vizat abaterile săvârșite la Legea 61/1191 rep., 200 au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, iar restul pentru alte abateri constatate. Polițiștii rutieri au reținut 17 permise de conducere, dintre care 6 pentru consumul de băuturi alcoolice și 11 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !