pistol cu bile

Romașcan prins cu un pistol în rucsac

pistol cu bileSâmbătă, 2 decembrie, polițiștii romașcani l-au arestat pe un tânăr din Roman pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și muniției.

Polițiștii au efectuat două percheziţii în baza autorizaţiei emise de instanță, pentru două locaţii de pe raza mun. Roman. În urma activităților desfășurate, la adresa unde locuieşte fără forme legale un bărbat de 29 ani, din Roman, a fost găsit într-un rucsac un pistol letal, de calibru 9 mm, mai multe cartușe și un încărcător pistol. Bunurile identificate au fost confiscate pentru stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora. Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ieri, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și muniției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !