Iulian Iancu a picat la votul din Bruxelles

iulian iancuRomașcanul Iulian Iancu,, deputatul PSD, nu a fost votat miercuri la Bruxelles pentru una dintre cele trei posturi vacante in Consiliul de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. In schimb au fost votati candidatii altor state: din Polonia, Marea Britanie si Cipru (membri permanenti) si din Danemarca, Letonia si Spania (membri supleanti). Propunerea Romaniei pentru functia de membru in Consiliul de Administratie al ACER a fost facuta in octombrie de fostul premier Victor Ponta si de fostul ministru al energiei Andrei Gerea.
In octombrie, dupa nominalizare, Ministerul Energiei a transmis pentru HotNews.ro ca a semnat o scrisoare de sustinere pentru candidatura lui Iulian Iancu pentru acest post, avand in vedere bogata experienta pe care o are in domeniul energiei. Insa, problema sa este legata de o presupusa legatura cu Gazprom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !