Incendiu la anexele unui centru pentru copii în plasament din judeţul Neamţ

incendiu romanAstăzi, 5 ianuarie, la orele prânzului, un incendiu a izbucnit la mai multe anexe ale unui centru pentru copii în plasament din comuna Dobreni. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. 

Conform sublocotenentului Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, citat de Agerpres, cei 21 de copii aflaţi în plasament şi cei 10 angajaţi au fost evacuaţi imediat.
‘Incendiul a fost sesizat în jurul orei 11.00 în curtea instituţiei. Au intervenit cu 5 autospeciale de stins şi o ambulanţă SMURD. La sosirea forţelor de intervenţie ardeau grajdul, fânăria şi o casă de vacanţă de la etaj, la parter fiind garajul şi spălătoria. Suprafaţa afectată a fost de 200 metri pătraţi. S-a oprit extinderea focului către centrala termică şi depozitul de lemne. Spaţiul de locuit nu a fost afectat. Nici o persoană nu a fost rănită’, a declarat, pentru Agerpres, sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.
Cauza incendiului urmează a fi precizată după finalizarea cercetărilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !