Prefectul, la instruire cu secretarii primăriilor

Astăzi, 5 iunie a.c., a avut loc o întrunire de lucru cu secretarii unităţilor administrativ-teritoriale la sediul Palatului administrativ, organizată la iniţiativa prefectului George Lazăr. În cadrul întrunirii s-au prezentat două teme de interes pentru judeţ: prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 46/2013, privind criza financiară şi insolvenţa unităţilor administrativ-teritoriale şi dispoziţiile Legii nr. 165/2013, privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

„Ne propunem ca astfel de şedinţe de lucru să aibă loc periodic pentru a prezenta noile pachete legislative aprobate.  Astfel facilităm comunicarea dintre Instituţia Prefectului şi unităţile administrativ-teritoriale, îmbunătăţind activitatea de control al legalităţii pe care instituţia noastră o realizează. În acelaşi timp, atât noi cât şi autorităţile locale vom fi mai aproape de cetăţeni venind cu soluţii rapide şi legale la problemele cu care se confruntă.”

 

La eveniment au participat prefectul şi subprefectul judeţului Neamţ, reprezentanţi ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Neamţ, ai Direcţiei Silvice Neamţ,  ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Neamţ, ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava, ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ, precum şi secretarii unităţilor administrativ-teritoriale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !