Numele romașcanilor cu datorii de peste 1.000 de lei, făcute publice

datoriiConsiliul Local Roman a emis o hotărâre prin care, trimestrial, pe site-ul instituției vor fi publicate numele persoanelor fizice și juridice somate și care înregistrează obligații fiscale la bugetul local.

Astfel, trimestrial, în vederea recuperării obligațiilor fiscale neachitate, va fi afișată pe site-ul Primăriei Municipiului Roman, lista debitorilor somați care înregistrează obligații fiscale restante astfel: – în cazul persoanelor fizice , pentru sume mai mari sau egale cu 1.000 lei, – în cazul persoanelor juridice, pentru sume mai mari sau egale cu 5.000 lei. Lista se va publica, pe www.primariaroman.ro, trimestrial (separat pentru debitorii persoane fizice și juridice), până în ultima zi a primei luni din trimestrul următor celui de raportare și cuprinde obligațiile fiscale restante la sfârșitul trimestrului și neachitate la data publicării listei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !