Se fac angajări la Penitenciarul Bacău

penitenciar 2Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, pentru Penitenciarul Bacău, un număr de 3 posturi de agent operativ bărbați şi 3 posturi de agent operativ femei, în sectorul siguranţa deţinerii şi regim penitenciar.

Toți cei interesați să lucreze în Penitenciarul Bacău trebuie, mai întâi de toate, să treacă testarea psihologică, obligatorie pentru toți candidații. După aceasta va urma interviul, proba sportivă de verificare a aptitudinilor fizice, proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului, nivel I și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Termenul limită de depunere a dosarelor de candidat complete, (cu excepția fișei medicale și a chitanței aferente taxei de concurs) este 9 septembrie, dosarele urmând să fie depuse la structura de Resurse umane din cadrul Penitenciarului Bacău.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !