catuse

Închis pentru tăinuire

catuseUn tânăr din Roman a fost închis la Penitenciarul Bacău, după ce a fost condamnat la un an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Ieri, 5 octombrie, polițiștii romașcani l-au depistat pe S. Cătălin-Constantin, de 20 de ani din Roman, pe numele căruia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de Judecătoria Roman, fiind condamnat la 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire

În fapt, în seara zilei de 4 august 2014 inculpatul și o altă persoană se deplasau prin Pietonal Ştefan cel Mare din mun. Roman. În gangul dinspre Piaţa Centrală, s-au întâlnit cu persoana vătămată, căreia i-au smuls telefonul mobil din mână şi, sub ameninţare, i-au furat ochelarii de soare şi suma de 20 de lei. A doua zi, inculpatul a intrat în posesia bunurilor sustrase pe care nu le-a restituit părții vătămate.

Persoana în cauză a fost escortată şi depusă în Penitenciarul Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !