Ziua Educației, sărbătorită la Roman

scoalaÎn fiecare an, la începutul lunii octombrie, Şcoala  românească marchează o sărbătoare care a intrat deja în tradiţie – Ziua Internaţională a Educaţiei. Este, de fapt, ziua tuturor celor care activează în Educaţie. Primarul Laurențiu Leoreanu, fost cadru didactic, a dorit să transmită un mesaj elevilor, părinților și profesorilor.

Edilul Romanului le-a mulțumit colegilor profesori pentru faptul că, în ciuda lipsurilor din sistemul educațional, se implică și se dedică viitorului și pregătirii noilor generații.

În centrul municipiului, elevii și profesorii Colegiului Tehnic Miron Costin au sărbătorit Ziua Educației prin mai multe manifestări menite să marcheze importanța acestei zile.

Astăzi, 5 octombrie 2015, în toate şcolile nemţene, se marchează un moment al bilanţului, dar şi al proiectelor pentru întregul an şcolar. Cu prilejul Zilei Mondiale a Educaţiei,  și conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ a transmis tuturor Oamenilor Şcolii Nemţene, sănătate, putere de muncă şi succes deplin în activitatea  pe care o desfășoară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !