Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Semnează petiția: Autostrada Moldova! – News-Roman

Poza zilei

Semnează petiția: Autostrada Moldova!

autostrada moldovahttp://moldovavreaautostrada.ro/ își propune promovarea proiectului, promis de ceva ani și nerealizat nici la nivel de studii de feabilitate, de realizare a autostrăzii ce leagă Moldova de Transilvania.

Inițiativa este pornită, așa cum scrie și pe site, de: “Noi suntem un grup de ieșeni care nu fac parte din niciun partid politic și nici nu ne implicăm în activități de promovare ale vreunui partid politic. Respingem orice conotație politică și alegem să fim independenți, echidistanți și imparțiali.”

“V-ar plăcea ca județele din Moldova să reintre în circuitul dinamicii economiei naționale și europene, iar sectorul turismului, investițiilor și exporturilor să crească exponențial. V-ar plăcea să aveți mai multe oferte de locuri de muncă? Sau, pur și simplu, v-ar plăcea să parcurgeți distanța Târgu Mureș – Iași într-un timp mai scurt? Răspunsul la aceste întrebări este o autostradă modernă Vest-Est. Noi credem că autostrada Târgu Mureș – Ungheni este solutia optimă, dar suntem dispuși să ascultăm toate opiniile pentru a găsi cea mai bună alternativă”, sunt doar câteva din argumentele oferite.

Petiția, ce numără aproape 4.000 de contacte, poate fi semnată accesând următorul link – http://www.petitieonline.com/moldova_vrea_autostrada

 

26 Comments

Add a Comment
 1. gorovei mihail

  Este vitală atât pentru România cât şi pentru Moldova.

 2. Sustin constructia autostrazii de cnadr .e posibil sa coste mai putin decit studiile.

 3. ungureanu viorel ion

  DUPĂ ATÎȚIA ANI DE VORBE GOALE AR FI. ȘI CAZUL SĂ FIE REZOLVATĂ !!!!!!

 4. ungureanu viorel ion

  DACĂ SE VA REZOLVA AR FI GROZAV. !!!!

 5. ungureanu viorel ion

  AR FI GROZAV !!!!!!

 6. hotnog paraaschiv

  fara aceasta autostrada, provincia istotica MOLDOVA se stinge continuu pana la dizolvare in marea masa a panslavismului dizolvant si inapoiat

 7. Susțin construirea autostrăzii Moldova

 8. Din cate stiu varianta de coridor propusa si sustinuta de unguri spre Odesa cuprinde o autostrada putin mai pe la nord, Satu Mare – Suceava – Iasi. De studiat harta coridoarelor pan europene. Doua drumuri expres Bacău – Brasov, Iasi – Târgu Mures sunt mai utile. Pentru electorat suna mai bine autostrada.

 9. Stupcanu Constantin

  Este oare posibil autostrăzi și în România ?

 10. Sa se porneasca procesul de modernizare si in Moldova

 11. Iftime Cotuna Octavian

  Cu banii de la autostrada isi maresc conturile

 12. Îmi doresc din suflet sa avem autostrada in moldova.

 13. Este necesara autostrada, cum, de altfel, sunt necesare toate cele prevazuta in Master Plan!

 14. Da normal Cum nu cred ca toți își doresc și de mult

 15. Momoldova face parte din țară românească !

 16. Suceava judet cu potential turistic foarte mare.Suceava este judetul cu cele mai multe firme si mijloace de transport ( marfa si persoane).Suceva este judetul cu cel mai mare numar de persoane plecate peste hotare.Deci o autostrada care sa nu treaca prin judetul Suceava nu prea isi are rostul.

  1. @Corneliu Desigur, ca iti doresti ca autostrada sa traca prin orasul tau, dar esti un pic egoist, gandeste putin. Aceasta autostrada trebuie facuta pentru a uni Moldova cu Transilvania si mai departe spre Europa. La celalalt capat se va face jonctiunea cu Rep. Moldova si chiar spre Odesa. Desigur ca orice autostrada importanta va avea ramificatii in traseul ei pentru toate marile orase. Astfel si Suceava va fi conectata la traseul principal. Parerea mea este ca totusi trebuie ales traseul cel mai scurt spre vestul tarii, pentru ca actualul traseu e destul de sinuos si nu este cel mai scurt.

 17. Neica Constantin

  Toți ne dorim autostrada sper sa o si facă

 18. Trifescu Georgel

  Este normal sa se construiasca acesta autostrada,face legatura cu Europa ,si creaza locuri de munca deoarece Moldova este moarta la capitolul locuri de munca.

 19. Mihai Ghelase

  Doresc din toata inima sa avem autostrada in Moldova, dar ma tem ca eu nu voi mai prinde in viata aceasta autostrada. Nu au facut nimic si nu cred ca vor face ceva in Moldova

 20. Este si cazul, dupa multi ani de promisiuni ,sa se intample si faptele. Necesitatea si importanta acestei autostrazi nu mai are nevoie de prea multe cuvinte.

 21. Irina Lacatusu

  Da, doresc aceasta autostrada pentru a nu mai mai fi ultima regiune ca dezvoltare din tara noastra

 22. constantinescu

  Obligatoriu este sa se construiasca autostrada care sa uneasca Moldova de Europa ,dar trebuie vazuta varianta cea mai ieftina , Bacau – Brasov !

 23. Pop Silaghi vasile

  Cu politicieni ca Nechita si alții,e clar ca loby-ul nostru e fragil.Haideti sa ieșim pe Carpați :Mărăști,Mărășești ,Oituz!Chiar sunt tampiti regatenii sa nu fie de acord cu autostrada?Pana când?

 24. curelaru ilina

  Mi-as dori sa se construiasca o autostrada a Moldovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !