Aleile din cimitir ne vor costa 270.000 de lei

cersetori cimitirÎn jur de 270.000 de lei va costa reabilitarea aleilor din Cimitirul Eternitatea și vorbim, conform declarațiilor conducerii Primăriei, în special de principalele căi de acces, celelalte urmând a fi doar prunduite.

În ședința de miercuri, 2 martie, consilierii locali au decis ca aleile din cimitir să fie preluate de municipiul Roman din gestiunea Locato, iar investiția să se realizeze din banii bugetul local. În proiectul votat s-a menționat faptul că lucrările constau în modernizarea actualelor alei degradate, dar şi înfiinţarea unor noi căi de acces în zonele în care cimitirul s-a extins în ultimul an. Locato Municipal Roman a depus şi o antemăsuratoare şi o estimare a valorii investiţiei din care rezultă o suma de 270.000 lei.

Pe lângă această investiție, autoritățile au în  plan ca, în această primăvară, să dea în lucru și reabilitarea străzii Mihai Viteazu, care face legătura între Autogară și sensul giratoriu dinspre Sagna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !