Expoziția de fotografie ,,Romanul. Trecut și prezent”

roxana cociorvaÎn perioada 07-31.03.2016, Cercul Militar Roman găzduiește expoziția de fotografie ,,Romanul. Trecut și prezent” a fotografului Roxana Cociorvă (foto), eveniment ocazionat de împlinirea a 624 de ani de la atestarea documentară a urbei romașcane.

Fotografiile sunt expuse în holul central al instituției militare din Str. Ștefan cel Mare nr. 230 iar intrarea este liberă.

Roxana Cociorvă s-a născut în municipiul Bacău, unde a absolvit facultatea și un master în ingineria și protecția mediului. Din anul 2005 își desfășoară activitatea în cadrul SC AGRANA ROMÂNIA SA, sucursala Roman, ca inginer ecolog.

Pasiunea pentru fotografie o are de mică dar, în urmă cu trei ani, a hotărât că își dorește prima expoziție personală.

Și-a îndeplinit visul deoarece, începând de luni, vernisează a șasea expoziție și declară senină că este abia la început de drum.

A expus la Pambac-Cafe Bacău cu tema ,,Culori”, de două ori la Uniunea Artiștilor Plastici Bacău cu temele ,,Între cer și pământ” și ,,Viață”, un proiect socio-cultural cu OMV Roman ,,Romanul de astăzi și de odinioară” și la târgul de nunți organizat de Centrul de Afaceri Bacău cu tema ,,Vestimentație elegantă – Carnavalul de la Veneția”.

Nu a urmat niciun curs în domeniu, considerând că nu te poţi forma deplin în stilul tău decât dacă descoperi lucrurile prin propria cale şi viziune, iar ,,ideea de a învăța de la alții îți fură ,,Eu-l” din creativitate (ceea ce este și fotografia – o poveste)”.

Este pasionată de drumeție iar în timpul liber călătorește mult. Cu rucsacul echipamentului fotografic în spate, o poți întâlni în Deltă, pe cărările Ceahlăului, în Parcul Cancicov din Bacău, la Veneția și asta deoarece, mărturisește Roxana, ,,natura și strada sunt studiourile mele preferate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !