apel unic de urgenta

Copii închiși pentru tâlhărie calificată

numar unic de urgenteDin nou, mai multe grupuri de copii au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au încercat sau au și reușit să fure. Trei dintre ei au fost reținuți după ce au intrat în casa unei femei din Roman pe care au bătut-o. Un alt minor de 13 ani i-a furat portofelul unui tânăr. Pedepse cu închisoarea se pot da doar celor care au împlinit vârsta de 14 ani, ceilalți sunt lăsați liberi!

 

 

Au bătut o femeie

Vineri, 4 septembrie, polițiștii romașcani au depistat șase minori, cu vârste de 14 ani(3 suspecți), 13 ani (doi suspecți) și 12 ani. Aceștia sunt suspectați că în noaptea de 27/28 august a.c., au pătruns prin efracție în interiorul unei locuințe de pe raza municipiului Roman. Deoarece au fost surprinși de proprietară, minorii au agresat-o fizic, după care au părăsit locuința fără a sustrage bunuri.

Cei trei suspecți cu vârste de 14 ani au fost reținuți pentru 24 ore.  Sâmbătă, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

 

Portofelul a fost recuperat, dar fără bani

Sâmbătă, 5 septembrie, un tânăr de 23 de ani, din Secuieni, a sesizat polițiștii că, în timp ce se afla la cumpărături, o persoană necunoscută i-a sustras portofelul în care se afla suma de 350 lei. În urma semnalmentelor, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Roman, a depistat suspectul, un minor de 13 ani din municipiu. Din păcate, portofelul a fost recuperat, dar fără bani.

Minorul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !