Senatorul Cadăr s-a înscris în PRU, de dragul lui Ponta

cadar 4La începutul săptămânii, senatorul Leonard Cadăr a decis să plece de la PSD pentru formațiunea care face cea mai mare vâlvă în ultima perioadă – PRU. Decizia a fost salutată de președintele partidului, Bogdan Diaconu, iar senatorul romașcan speră ca exemplul să-i fie urmat și de fostul premier, Victor Ponta.

„Intrarea mea în PRU s-a făcut în speranța ca domnul Ponta să devină liderul acestui partid și sper ca noile generații pe care acesta le va aduce alături să facă cât mai multe lucruri bune”, a declarat senatorul Cadăr, care a precizat că intrarea sa în partid a fost însoțită și de promisiunea că numele său se va regăsi pe lista PRU pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Senatorul Cadăr a câștigat mandatul de parlamentar pe listele ARD (din partea PDL), câștigând un loc pe Colegiul 2, ulterior, pe seama unor neînțelegeri cu cei din PDL, acesta a plecat la PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !