Bibliotecă la Roman pentru avocați

senator ioan chelaruxxxSâmbătă, 07 noiembrie, la Roman, vor avea loc două evenimente dedicate avocaților. Totul se întâmplă la inițiativa senatorului romașcan Ioan Chelaru, care, astfel, vrea să sărbătorească 35 de ani de când profesează ca avocat și 20 de ani de când deține Cabinetul de avocatură.

În același timp, la Biroul de avocatură din corpul de clădire ce aparține Judecătoriei Roman se va inaugura și o biblitotecă, ce va fi „echipată” cu toate materialele necesare ca tinerii avocați să aibă un acces facil la partea de studiu.

Inaugurarea bibliotecii se va face la ora 14.00, iar jumătate de oră mai târziu, la Hotel Roman, se va susține o conferință de presă pe tema și problematica meseriei de avocat, la Roman urmând să fie prezentă conducerea Uniunii Barourilor din România, for în care senatorul romașcan deține funcția de vicepreședinte.

La evenimente sunt invitați să participe și cei 28 de avocați care și-au început cariera la Cabinetul de avocatură Ioan Chelaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !