Domnule Arsene, domnule Chelaru, domnule Munteanu: Dați banii de navetă profesorilor din Cordun!

asa nuScriam ieri despre abuzul nepermis al administrației din comuna Cordun care nu plătește, așa cum prevede legea și au dispus inclusiv instanțele de judecată, naveta profesorilor. Știu că textul a fost citit. Dar nu s-a întâmplat nimic. Pentru că de-asta ies oamenii acum în stradă în întreaga țară. Pentru că nu se întâmplă nimic. Nimic bun, nimic corect, nimic repede. Nici măcar pas cu pas.

ionel arseneDomnule Ionel Arsene, în calitate de președinte al PSD Neamț, profesorii navetiști din comuna Cordun vă roagă să discutați cu primarul comunei, membru al PSD, subaltern și partener al dvs, și să-l convingeți că profesorii trebuie să fie nu doar respectați, ci trebuie să-și primească dreptul – decontarea navetei!

 

chelaru11Domnule Ioan Chelaru, în calitate de senator pe Colegiul din care face parte comuna Cordun, în calitate de fiu al comunei, vorbiți cu primarul și consilierii din comuna Cordun și convingeți-i că profesorii trebuie să fie nu doar respectați, ci trebuie să-și primească dreptul – decontarea navetei!

 

 

 

ioan-munteanu-thomas-dinca_thumb_other190_142Domnule Ioan Munteanu, în calitate de deputat pe Colegiul din care face parte comuna Cordun, vorbiți cu primarul și consilierii din comuna Cordun și convingeți-i că profesorii trebuie să fie nu doar respectați, ci trebuie să-și primească dreptul – decontarea!

Vorbiți și încercați, poate se face dreptate și pentru cei 30 de profesori navetiști. Să nu îmi răspundeți că nu se poate, pentru că profesorii navetiști nu votează în Cordun! Sau că știți că l-au votat pe Leoreanu, de la PNL!

Și nu îmi spuneți că nici bani nu sunt la Cordun, pentru că din bugetul local se construiește un centru de afaceri, la fel de scump ca și Catedrala Neamului, în timp ce nu este asfalt pe străzi.

Claudia Matei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !