strand

Ștrandul se închide

strandÎncasările în ultimele două săptămâni la Ștrandul municipal au continuat să fie ridicate, depășind suma de 85.000 de lei. Și foișoarele au avut în ultima perioadă mai multă căutare, mai ales că aleșii locali au decis, încă de acum două luni, reducerea tarifelor pentru închiriere. Pentru că vremea nu va mai fi mult favorabilă băilor de soare și apă, ștrandul se va închide oficial la finele acestei luni.

“În ultimile două săptămâni, în Ștrand s-au înregistrat 8.976 de intrări, iar duminică au fost 1.700. În total, în această perioadă s-au înregistrat încasări de 85.675 lei. De asemenea, au fost închiriate 52 de foișoare. Din parcările din Complex s-au încasat 1.200 de lei. Activitatea în Ștrand va continua până pe 30 septembrie, după care va mai continua doar cea legată de închirierea foișoarelor”, a precizat primarul Laurențiu Leoreanu.

Chiar dacă Ștrandul municipal se va închide la finele acestei luni, partea foișoarelor și grătarelor va rămâne funcțională atât timp cât vremea va permite. Personalul angajat pe perioada determinată pentru asigurarea bunei funcționri a ștrandului va fi fie relocat, fie va fi trimis în șomaj, măcar până la începutul sezonului estival viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !