Mergeți la film pentru o cauză nobilă!

fight clubUN Youth Association of Roman vă invită la o nouă ediție a Serii de film, însă, de data aceasta, la o dramă – Fight Club, ce-i are în rolurile principale pe Brad Pitt și Edward Norton.

“Sesiunea noastră de filme din această vară se apropie de sfârșit și tocmai din acest motiv, se va încheia cu un film grandios, de care, cel mai sigur, toată lumea a auzit și mulți doriți să îl revedeți, mai ales în cadrul sălii puse la dispoziție de Parc Multiplex. Fight Club, sub coordonarea lui David Fincher, prezintă romanul ce-i poartă și numele, scrisă de celebrul Chuck Palahniuk, unde un muncitor la birou oarecare și un vânzător de săpunuri își întersectează destinele și caută o soluție pentru problemele capitalismului și, totodata, pentru regăsirea sinelui, așa înființându-se Fight Club”, anunță reprezentanții UN Youth Association of Roman.

Filmul va rula joi, 8 septembrie, de la ora 19.00, la Parc Multiplex, intrarea fiind de 3 lei, bani pe care organizatorii îi vor folosi în proiectul YouthFest, detaliile acestuia urmând a fi făcute publice în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !