Primarul Leoreanu își sancționează propriii oameni

dumitru ouatuAstăzi, în conferința de presă săptămânală, primarul Laurențiu Leoreanu a informat presa cu privire la o acțiune a Poliției Locale pe linia respectării normelor de mediu și urbanism. Șase persoane fizice și societăți se află în colimatorul administrației locale, printre care și societatea consilierului local Dumitru Ouatu.

Conform primarului Laurențiu Leoreanu, au fost trimise șase adrese în vederea salubrizării clădirilor și terenurilor aferente, mai ales că există acel regulament, armonizat cu prevederile Codului Fiscal, prin care proprietățile neîngrijite pot atrage după sine suprataxarea lor.

Conform datelor solicitate de News-Roman, avertismente s-au trimis astfel: trei notificari au fost pentru persoane fizice, două notificari au fost transmise catre SC Glina SA si SC Dovilg Com și o instiintare a fost transmisa catre Remat Neamt – punctul de lucru din Roman. Dovilg Com SRL aparține consilierului local Dumitru Ouatu, din echipa primarului, iar Remat Neamț aparține familiei regretatului Culiță Tărâță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !