Hidrokinetoterapie în Ștrandul Municipal

hidrokinetoterapieDe luni și până vineri, timp de două ore, în Ștrandul Municipal Roman se va putea face hidrokinetoterapie, exerciții în apă care ajută organismul și care poate ameliora multe afecțiuni.

Serviciul este asigurat de specialiștii de la cabinetul de kinetoterapie NeoKINETIC, de luni până vineri, între orele 9:00-10:00 și de la 10:30-11:30. ”Hidrokinetoterapia se poate desfășura în bazine cu apă mică, dar și în cele cu apă mare. Efectele precum dezvoltarea musculaturii, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, creșterea flexibilității, a coordonării dar și creșterea rezistenței sunt doar câteva pe care hidrokinetoterapia le poate oferi. Gimnastica în apă este un inamic bun împotriva stresului, inducând o stare de bine. Este potrivită tuturor categoriilor de vârstă, iar riscul accidentărilor este redus. Dacă discutăm despre efectuarea hidrokinetoterapiei în scop curativ, aceasta poate fi utilizată pentru afecțiuni precum: cifoza totală, spatele rotund, scolioza în ”C” sau în ”S”, discopatia lombară, hernia de disc, umărul postoperator și multe alte afecțiuni”, a precizat Andreea Broască, specialist kinetoterapeut NeoKINETIC.

Cei interesați de această terapie ce presupune anumite exerciții în apă trebuie să achite biletul de intrare în Ștrand, care, de luni și până joi costă 10 lei, iar vineri – 15 lei. Costul unei unei ore de hidrokinetoterapie este de 10 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !