Parcarea etajată de la Piața Centrală, gratuită până pe 15 iulie

parcare etajataAdministrația locală a anunțat că parcarea etajată de la Piața Centrală va fi gratuită până pe 15 iulie, pentru ca romașcanii să se obișnuiască cu sistemul de acces, cu bariere, preluare de tichet și achitare automată a sumei la plecare.

Parcarea are 49 de locuri, din care 23 la etaj, și a costat aproape 1,2 milioane de lei. Parcarea are două rampe de acces: dinspre strada Sucedava – urcare şi înspre Aprodu Arbore – coborâre, fiind prevăzută cu o scară metalică pentru acces pietonal la etaj. Cele două rampe au, la intrare şi ieşire, sistem automat de bariere, cu taxare şi citire automată.

După data de 15 iulie, romașcanii vor avea de achitat o taxă de un leu pe oră pentru parcare, de la ora 8.00 la ora 17.00, iar în restul intervalului parcarea va putea fi utilizată şi de locatarii din zonă, în mod gratuit. Parcarea este dotată cu afişaj electronic, ce va permite să se ştie câte locuri libere mai sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !