Patru piscine în aer liber în jurul Romanului

piscinaÎn ultimii ani, numărul piscinelor construite a crescut. Un accent important au pus ageenții economici pe SPA-uri, dar în ultimii trei ani s-au construit mai multe piscine în aer liber. Aflați prețurile de acces în continuare.

Ștrandul din Roman

Bazine Strand Municipal RomanInaugurat anul trecut, în Ștrandul din Roman sunt amenajate trei bazine, din care unul cu dimensiuni olimpice. Programul de funcționare este: de luni până joi 9:00 – 21:00 și vineri – duminică 9:00 – 23:00. Anul acesta, la dispoziția clienților sunt 1.000 de șezlonguri și 500 de umbrele. Taxa de intrare este unică, indiferent dacă se vrea sau nu șezlong. Astfel, de luni până joi, tariful de intrare este de 10 lei pentru adulți și de 5 lei pentru copii și pensionari. De vineri și până duminică, taxa este de 15 lei pentru adulți și de 8 lei pentru copii și pensionari. Copiii de sub trei ani și persoanele cu handicap nu plătesc vreo taxă. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 ani – 14 ani, însoțitorii acestora trebuie să facă dovada vârstei (certificat de naştere). Accesul este permis o singură dată, însă nu sunt restricții cu privire la venirea cu “pachet de acasă”.

Primăria Roman a inaugurat, în urmă cu patru ani, și bazinul de înot de la Sala Polivalentă, preferat pe timpul anotimpului rece.

Piscină cu apă sărată la Barticești

piscina barticestiCentrul Medical Barticești a anunțat că s-a deschis piscina cu apă sărată, cu program zilnic, de la 09.00 la 20.00. Adâncimea bazinului este de la 130 cm la 200 cm. Prețul de intrare pentru o zi este de 20 lei pentru adulți, copiii până la 5 ani au intrarea gratuită, iar cei între 5 și 14 ani plătesc 10 lei.

Inaugurată în 2013, piscina are apă adusă de la izvorul episcopiei de la Sărata Băi, de lângă Bacău, cu proprietăţi terapeutice deosebite. Există, de asemenea, o instalaţie pentru hidroterapie cu apă dulce şi aparat de jacuzzi, duşuri. Piscina dispune de 150 de locuri.

Piscină Motel Imperial

piscina imperialPiscina în aer liber din cadrul Motelului Imperial, din Cotu Vameș, este deschisă zilnic, între orele 09:00 și 19:00. La piscină se găsesc două bazine, cu un număr de 250 de locuri pe șejlonguri și 50 de locuri la terasa piscinei. Piscina pentru copii este de maxim 1,30 metri, iar cea pentru adulți ajunge la adâncimea de 1,55 metri.

Prețul de intrare la piscină este de 15 lei, copiii sub 10 ani beneficiind de gratuitate.

În scurt timp, conform reprezentanților Condor Resort (Dulcești), piscina în aer liber va fi inaugurată, în acest moment funcționând doar SPA-ul din interiorul Motelului. Piscina exterioară va avea 200 de șezlonguri, cu un program de funcționare de la 08.00 la 22.00.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !