Voluntarii PTP Roman, la ediția a III-a Acting European

ptp acting 1 Opt voluntari din partea organizaţiei PTP Roman Chapter au participat, în perioada 26 iunie – 2 iulie, în Slănic Molova, la ediția a III-a Acting European.

În proiect au fost înscrişi aproximativ 30 de voluntari care au mai participat şi la activităţile locale desfăşurate în Roman, precum conferinţele pentru tineri “Let’s participate!“ şi cafeneaua publică. Pentru Seminarul Interjudeţean de tineret Romanul a avut dreptul de a trimite opt voluntari din partea organizaţiei PTP Roman Chapter, aleşi pe baza unor criterii de activitate.

ptp actingEchipa voluntarilor PTP din Roman la seminarul interjudeţean în 2016 a fost formată din: Andreea Sarbuşca, Ana Maria Pușcașu, Mălina Sbera, Laura Cozma, Ana-Maria Iamdandii, Bogdan Toderică, Andrei Pătrăuceanu, și Andrei Manolache Andrei, toți elevi ai Colegiului Naţional “Roman-Vodă” și membrii activi ai organizaţiei PTP Roman Chapter.

Activităţile proiectului Acting European 3 au fost: conferinţele motivaţionale pentru tineri “Let’s participate”; Campania de consultări pe tema politicilor locale de tineret; întâlnirea pentru constituirea unei reţele “DA” pentru Democraţia participativă și seminarul interjudeţean de tineret Acting European 3.

“Tinerii din Roman au continuat să mă surprindă cu modul în care se implică în comunitatea romașcană, cunoscând problemele locale şi nevoile celorlalţi tineri din comunitate. Ca şi în prima ediţie a proiectului, am întâlnit tineri entuziasmaţi şi pasionaţi de implicarea în comunitate, adevăraţi voluntari şi lideri ai tinerilor romșscani, a căror implicare în timpul proiectului şi mai ales a seminarului a contat extraordinar de mult. Mă bucur, astfel, că parteneriatul dintre Asociaţia pentru Dezvoltare Activă şi PTP este unul sustenabil şi funcţionează la nivel interjudețean, facilitând colaborarea dintre voluntarii noştri. Cu siguranţă această colaborare va continuă, iar împreună vom construi o societate activă şi responsabilă”, a declarat Victor Toma, coordonatorul proiectului Acting European şi preşedintele Asociaţiei pentru DezvoltareActivă (ADA) din Bacău.

La prima ediţie a proiectului, Romanul a avut șase voluntari trimişi la seminarul interjudețean. Proiectul “Acting European 3 “este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus +, KA 3- Dialog Structurat şi este implementat de către Asociaţia pentru Dezvoltare Activa ADA din Bacău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !