Acoperișurile și terenurile școlilor, refăcute

acoperisPrimăria Roman a alocat resursele financiare necesare pentru înlocuirea acoperișului la Școala Calistrat Hogaș și pentru construirea unui acoperiș la Școala Vasile Alecsandri. În plus, la patru unități de învățământ se vor reface terenurile de sport – Liceul Tehnologic Vasile Sav, Colegiul Danubiana, CNRV – corp A și Colegiul Tehnic Miron Costin.

Până la începerea noului an școlar, echipele Primăriei Roman vor cosmetiza spațiile verzi din jurul unităților de învățământ.

În această vară municipalitatea a sprijinit fiecare unitate de învățământ din Roman în vederea începerii în bune condiții a noului an școlar. Conform declarației primarului Laurențiu Leoreanu, în fiecare unitate școlară s-au făcut reparații de măcar câteva sute de milioane de lei vechi. O veste bună pentru elevi este că din acest an, Uniunea Europeană deschide linia de finanțare pentru reabilitarea unităților de învățământ, iar specialiștii Primăriei Roman lucrează deja la documentațiile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !