Mai mulți beneficiari ai alimentelor de la UE

alimente ueÎncepând cu acest an, numărul beneficiarilor programului social derulat de Uniunea Europeană ar putea crește. Pachetele cu alimente ce sunt oferite României ca sprijin ar putea ajunge, la decizia fiecări unități administrativ teritoriale în parte, și în posesia unor persoane necăjite, dar care nu se încadrau neapărat în categoriile nominalizate de lege. Oricum, venitul nu va trebui să depășească 450 de lei pe membru de familie și pentru fiecare beneficiar se va face anchetă socială.

Primăria Roman, prin  Consiliul Local, va putea modifica legislația în vigoare, pentru ca o plajă cât mai mare de persoane defavorizate să beneficieze de pachetele cu alimente.

În mod normal, programul de acordare de alimente de la ue ar trebui să se deruleze începând cu luna noiembrie, însă anul trecut întârzierile au fost de câteva luni și nici nu au fost cantități suiciente din toate produsele. Vestea bună a fost că cel puțin în Neamț au ajuns mai multe pachete cu alimente decât necesarul, iar acestea fie au fost distribite către alte localități, fie anumite categorii de persoane efavorizate au putut lua două tranșe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !