Minorii infractori romașcani, la Știrile ProTV

hot lantisorNumele Romanului a ajuns, din nou, la posturile naționale de televiziune și nu de bine. În urmă cu câteva zile, News-Roman vă prezenta cazul a șase copii minori care au tâlhărit o femeie, trei dintre ei fiind reținuți, ceilalți având vârsta de sub 14 ani și, conform legilor din România, nu răspund penal. Asta în condițiile în care parlamentarii noștri își măresc salariile și pensiile și nu sunt nici pe departe interesați de viața reală a oamenilor de rând.

Astăzi, la Știrile ProTV, o țară a auzit cum cei șase copii nu doar că au tâlhărit o bătrână, dar într-o singură seară au dat șase lovituri și pe o femeie de 83 de ani au băgat-o în Spital, nemulțumiți că aceasta avea prea puțini bani în casă.

În reportajul făcut de cei de la ProTV, mai mulți vecini ai copiilor se tem pentru viața lor.

Din păcate, parlamentarii României sunt mai preocupați de propriile interese decât de schimbarea unei legislații care nu permite luarea unor măsuri împotriva copiilor ce comit infracțiuni. Legea prevede doar amendarea părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !