Eliza Chirilă, în direct de la New York (VIDEO)

Ieri, 7 octombrie, romașcanca Eliza Chirilă a vorbit despre doleanțele tinerilor din România, în cadrul celei de-a 68-a Adunări Generale a Națiunilor Unite, susținută la New York. Împreună cu un alt tânăr român – Cosmin Chiriță, Eliza a reprezentat România la acest eveniment, discursul său fiind răsplătit cu aplauze.

 

În discursul său, Eliza Chirilă a vorbit despre importanța educației pentru noua generație, dar și despre problemele unei țări ca România care, din cauza lipsei banilor, investește greu în domenii de viitor. Eliza a explicat că prioritățile și problemele țării se îndreaptă către politicile pentru tineret, sistemul național de educație și sistemul birocratic: „Viitorul României depinde și de această generație. De aceea, credem că tinerilor trebuie să li se ofere locuri de muncă, salarii mai mari și un sistem educațional modern”, sunt cuvintele adresate de Eliza mai marilor lumii.

De mai jos puteți descărca întreg discursul citit cu ocazia Adunării Generale a Națiunilor Unite și tot pe site puteți regăsi și imagini din cadrul luării de cuvânt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !