Se împart ajutoarele de la UE

Începând din această săptămână, beneficiarii ajutoarelor de la Uniunea Europeană își pot ridica produsele de la depozitul amenajat în curtea fostului Club Petrotub. Distribuirea a început de luni și până miercuri vor primi alimente beneficiarii de ajutor social. În tot acest timp, de la Primărie vor pleca scrisori acasă la toți beneficiarii pentru a fi informați și pentru a exista un grafic care să nu permită supra-aglomerarea depozitului.
„Începând de luni se trimit plicuri către beneficiari, în care pentru fiecare este stipulată data și intervalul orar în care să se prezinte pentru a-și ridica produsele. Întreaga cantitate de produse se află în depozit și nu mai există pericolul, cum a fost anul trecut, ca o parte din alimente să lipsească. Facem un apel la romașcani să respecte pe cât se poate intervalul orar și ziua în care să se prezinte, pentru a nu se forma cozi. Am stabilit și o prioritate, în sensul că produsele vor fi distribuite mai întâi către pensionari, apoi către persoanele cu handicap și apoi către șomeri”, a declarat viceprimarul Lucian Micu.

 

În Roman, peste 5.200 de persoane vor beneficia de ajutorul oferit în produse de UE. Fiecare persoană va primi produse în cantitate de aproape 32 de kg. Dacă anul trecut UE oferea 11 produse, pe lista ajutorului din acest an se află: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, roşii în suc propriu, conserve din carne de porc, zacuscă şi miere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !