Vrem ANL-uri, dar nu sunt bani

anl2013Autoritățile locale se preocupă de identificarea soluțiilor pentru construirea unor noi blocuri, însă banii sunt principala problemă. Primăria Roman a depus documentațiile pentru construirea a încă două blocuri ANL pentru tineri, dar anul acesta, Guvernul României nu a alocat fonduri în vederea construirii de locuinţe.

În pregătire, pentru tinerii din Roman, Primăria Roman are șase blocuri, toate putând fi ridicate în cartierul din Vasile Lupu.

La Roman există, în acest moment, opt blocuri ANL, în Vasile Lupu, pe strada Ștefan cel Mare şi fostul bloc “NATO”. Din păcate, numărul solicitărilor pentru o locuință pentru tineri depășește 300, iar limita de vârstă de până la 35 de ani este principalul criteriu de încadrare, dar care, în același timp, face ca lista să fie în continuă schimbare deoarece unii solicitanți depășesc această vârstă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !