Prinși și închiși

penitenciar 2Ieri, polițiștii romașcani au depitat două persoane pe ale căror nume erau emise mandate de executare a închisorii. Unul era condamnat pentru furt de arbori, iar celălalt avea mandat de arestare europeană pentru furt calificat.

A furat pădurea

Ieri, polițiștii l-au depistat la adresa de domiciliu pe C. Marian, de 47 de ani, din Horia care poseda un mandat de executare a închisorii emis de către Judecătoria Roman. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt de arbori, fals intelectual în forma continuata şi uz de fals privind un înscris oficial în forma continuată.

Pe 6 iulie 2013, inculpatul a furat din pădurea pe care o avea în pază un număr de 26 de arbori din specia salcâm, cauzând un prejudiciu de 487,90 lei. Pentru a justifica aceste fapte inculpatul a întocmit ilegal la data de 8 iulie 2013 două procese verbale de contravenții unor persoane, iar la data de 15 iulie 2013 a întocmit în fals un aviz de însoțire a mărfii.

În baza mandatului, persoana a fost preluată, escortată și depusă spre a fi încarcerată la Penitenciarul Bacău.

Prins în Italia

Tot ieri, polițiștii nemțeni l-au preluat pe N. Viorel Bogdan, de 24 de ani, din Văleni, de la autoritățile italiene. Acesta a fost depistat în Italia în data de 16.06.2015, fiind reținut pentru faptul că avea emis un mandat de arestare europeană pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare.

Persoana a fost predată reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !