Viceprimarul și primarul, alături de femeile din Roman

Peste o mie de femei din Roman au primit, vineri, din partea primarului și viceprimarului municipiului flori, bomboane și o supriză mai consistentă pentru angajatele din administrația locală. De la primele ore ale dimineții, viceprimarul Lucian Micu a mers în fiecare birou din Primăria Roman și a împărțit celor aproape 200 de „funcționare” flori, bomboane și un premiu de 150 de lei.
Secundul de la conducerea orașului a mers inclusiv la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pentru a oferi câte o bucurie și angajatelor din sistemul sanitar. Primarul Laurențiu Leoreanu a ales, ca și în alți ani, să felicite femeile care lucrează în sistemul privat. Așa cum deputatul Elena Udrea a mers, de 1 martie, într-o fabrică de confecții, edilul a profitat și el de numărul mare de femei care lucrează în acest domeniu și le-a făcut câte o surpriză. „Am fost în toate secțiile de confecții din oraș. M-am întâlnit cu peste 2.000 de femei, cărora le-am oferit o floare, o felicitare și o prăjitură. Am ales să merg vineri, pentru că sâmbătă sunt firme care nu lucrează și nu am vrut să las această zi importantă din viața femeilor să treacă fără a face un gest frumos pentru ele. Poate sunt familii unde partenerul de viață nu poate să ofere vreun cadou și am încercat ca din partea mea și din partea echipei mele să ofer o mică bucurie”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !