trofeu roman voda musat 2015

HCM Roman a pierdut Trofeul Roman Vodă Mușat

trofeu roman voda musat 2015La finele acestei săptămâni, Romanul a fost gazda celei de-a VIII-a ediției a competiției Trofeul Roman Vodă Mușat la handbal. Ediția din acest an a fost câștigată de echipa HC Dunărea Brăila, asta după ce, în ultimii ani, trofeul a rămas tot timpul la Roman. În cadrul cupei Roman Vodă Mușat, pentru trofeu s-au întrecut echipele Rapid București, Dunărea Brăila, Unirea Slobozia și HCM Roman. Primarul Laurențiu Leoreanu a plecat înainte de festivitatea de premiere.

Duminică, 9 august, s-a disputat finala competiției, între HCM Roman și Dunărea Brăila, tabela arătând la final 26 la 27 pentru oaspeți, handbalistele brăilene câștigând astfel marele premiu.

Premierea nu a fost oficiată de către primarul Laurențiu Leoreanu, care a plecat imediat după fluierul final al meciului decisiv, cei prezenți la meci confirmând că acesta nu a fost deloc mulțumit de pierderea trofeului.

Premierea a fost făcută de Lucian Micu, președintele HCM Roman. Organizatorii au oferit și mai multe premii individuale. Cea mai bună jucătoare a turneului a fost desemnată de juriu Ada Moldovan, de la HC Dunărea Brăila, fostă handbalistă a Romanului.

Hcm Roman a luat trofeul pentru Cea mai bună marcatoare, cu Irina Glybko care a marcat nu mai puțin de 22 goluri. Titlul pentru cel mai bun portar al competiţiei a rănas tot la HCM Roman și i-a revenit jucătoarei Viktoryia Tymoshenkova.

Ediția din acest an a Trofeului Roman Vodă Mușat a clasat pe ultimul loc echipa de la Slobozia, urmată de Rapid București, HCM Roman și primul loc a revenit Dunărea Brăila. Pentru HCM Roman, săptămână aceasta va fi una de antrenament în Sala Sporturilor din Roman, urmată de un turneu în străinătate, în Cehia, cu echipe foarte puternice, echipe cu tradiţie în cupele europene şi, chiar, în Liga Campionilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !