Accesul la camerele de supraveghere din oraș, doar pentru polițiști

big brotherLa sistemul de supraveghere cu ajutorul camerelor de luat vederi al Primăriei Roman nu are nimeni acces, decât poliția, a precizat primarul Laurențiu Leoreanu. Săptămânal, polițiștii solicită Direcției Poliției Locale să preia anumite imagini care vin să clarifice situația unor fapte infracționale.

Edilul Romanului spun că și în cazul în care romașcanii sunt victime ale unor infracțiuni nu pot solicita direct Poliției Locale să vadă imaginile, fiind vorba de informații cu caracter persoanl.

În Roman sunt amplasate peste 30 de camere de supraveghere. Cele mai performante au fost achiziționate pe fonduri europene, prin planul integrat de dezvoltare urbană. Din 2011, municipiul Roman are o rețea de 18 camere video color mobile. Costul întregului sistem a fost de aproape 202.000 de lei, bani proveniți prin acest proiect. Camerele sunt amplasate în zona Favorit, Piața centrală și centrul municipiului. În plus, alte camere, din fonduri proprii, au mai fost instalate în Strada Nouă și în Aleea Tudor Vladimirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !