Sprijin de la PSD Roman pentru copiii necăjiți

ajutor psd scoalaAstăzi, 10 septembrie, 25 de copii ce provin din familii cu situație materială precară au primit, la început de an școlar, un sprijin de la Organizația PSD Roman. Fiecare copil a primit o pereche de încălţăminte şi un pachet de dulciuri.

Beneficiarii acestui proiect social sunt 25 de copii care frecventează centrul de zi din cadrul Asociaţiei „Iubire şi Speranţă”, coordonată de preotul Mihăiţă Popovici şi soţia sa – Anca Popovici.

„Am ales un număr de 25 de copii, care sunt în grija părintelui Popovici, pe care trebuie să îl felicităm, pentru faptul că demonstrează că, înainte de toate, este un om, şi este un om cu suflet bun”, a spus preşedintele PSD Roman, Dan Manoliu.

Părintele Mihăiță Popovici s-a bucurat că, pe lângă grija pe care acesta le-o poartă zi de zi, asigurându-le hrană și educație, în sprijinul Asociației au venit și social-democrații: „Organizația noastră non proit se îngrijeşte de 80 de copii. Avem grijă ca zilnic să primească hrană caldă, să nu le lipsească îmbrăcămintea, iar la început de școlară tot ceea ce este necesar pentru buna desfăşurare a programului de învăţământ. Avem tineri care visează să ajungă medici, psihologi, economişti, şi cred că peste ani, când ne vom întâlni pe stradă, vom fi fericiţi că am ştiut cândva să ajutăm la un moment critic pe semenul nostru”.

Cei care vor și pot să dea o mână de ajutor copiilor din Asociația Iubire și Speranță pot merge la sediul acesteia, situat în strada Petru Aaron, nr. 29.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !