ani

Un alt incompatibil

aniAgenția Națională de Integritate a găsit un alt incompatibil. Este vorba de fostul viceprimar al comunei Pâncești.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către Vasile Loghin, fost Viceprimar al Comunei Pâncești. Conform ANI, Vasile Loghin s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2013 – 01 iulie 2015, întrucât a deținut, simultan cu funcția de viceprimar al comunei Pâncești și calitatea de comerciant persoană fizică autorizată în cadrul Loghin Vasile PFA.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Vasile Loghin a depus un punct de vedere la dosar.

Persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !