Viceprimarul Lucian Micu, așteptat în PNL

lucian micu nrMembru al UNPR, dar apropiat al echipei liberale a primarului Laurențiu Leoreanu, viceprimarul Lucian Micu este așteptat ca, până la alegerile locale din vara aceasta să facă pasul către PNL. De altel, viceprimarul este prezent de mult timp alături de echipa și actualul edil, situație acceptată la nivelul partidului condus de Gabriel Oprea. Pe Lucian Micu îl așteaptă o carieră politico-administrativă “de amploare”, dacă ne luăm după declarațiile primarului Leoreanu.

“Vom  vedea. Domnul Lucian Micu a făcut parte tot timpul din echipa mea”, a răspuns edilul vizavi de ceea ce va face actualul viceprimar pe linie politică.

Despre ce vrea primarul Leoreanu să facă Lucian Micu, atunci lucrurile sunt mai simple sau bătute în  cuie: “Dacă mă întrebați pe mine care este planul meu, acela este să facă parte din echipa mea. Avem între noi o relație biunivocă ce funcționează. La fotbal, când au jucători și antrenori buni – vor să-i schimbe! Dar, dacă totul funcționează de ce trebuie să schimbăm? Dacă apare ceva mai bun, analizăm. Sunt multe administrații care ne invidiază pentru modul nostru de lucru. Sper și el să fie în asentimentul meu!”, a declarat edilul, precizând, în același timp, că și pentru viitorul mandat al Consiliului Local și l-ar dori viceprimar tot pe Lucian Micu. Poate chiar în varianta unei candidaturi a acestuia din urmă, la un moment dat, pentru postul de primar al municipiului.

De altel, edilul a mai precizat că ușile partidului pe care-l reprezintă acum – PNL – sunt deschise pentru orice om cu bună credință și valoare, din orice partid, cu precizarea că un cuvânt de spus și ultimul  îl vor avea oamenii din „echipa sa”.

 

One thought on “Viceprimarul Lucian Micu, așteptat în PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !