Puntea de la Cotu Vameș, amânată pentru 2016

punte cotul vamesReabilitarea punții de la Cotu Vameș a fost amânată pentru anul viitor, tot din lipsa banilor din bugetul local. Autoritățile locale sperau la un sprijin din partea Consiliului Județean pentru demararea proiectului, însă discuțiile nu s-au concretizat. Astfel, prioritatea o reprezintă mai degrabă realizarea sensului giratoriu de la Dedeman, și el un proiiect care a întâmpinat mai multe piedici.

Proiectul tehnic al punții de la Cotu Vameș arată că estimările costurilor de reabilitare se ridică la 500.000 de lei, iar lucrările vor ura aproximativ șase luni. Studiile arată că puntea este într-o stare foarte bună din punct de vedere al rezistenţei şi că intervenţiile care se vor face ţin de reparaţii, înlocuiri ale unor elemenţi, vopsiri precum şi schimbarea în totalitate a bucăţilor de lemn pe care calcă zilnic sute de persoane şi care au acum dimensiuni diferite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !