strand

“Plaja” din Ștrand va fi mărită

strandÎn sezonul estival viitor, numărul șezlongurilor din Ștrandul municipal va fi mărit. Asta odată cu lărgirea zonei de plajă cu pavele, astfel încât ștrandul să acopere cât mai bine numărul de persoane interesate de acest obiectiv.

Anul acesta, în sfârșiturile de săptămână, în ștrand s-au vândut și 1.900 de bilete pentru doar o singură zi. Între timp se continuă investițiile la partea de picnic, parțial finalizată.

Încasările în primul an de la inaugurarea complexului de agrement Moldova au arătat faptul că investiția a meritat, iar modul de organizare a permis ca nivelul cheltuielilor să nu îl depășească pe cel al încasărilor. Cei mai mulți bani au fost atrași în lunile iulie și august, iar autoritățile estimează cănu mai puțin de 60.000 de persoane s-au bucurat de cele trei bazine sau de foișoarele pentru grătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !