Romanul nu a câștigat titlul Orașul Reciclării

reciclareCompetiţia “Oraşul Reciclării”, adresată primăriilor municipiilor şi oraşelor din România şi-a desemnat câştigătorii ediţiei a treia, iar marele câştigător este oraşul Sinaia. Primăria Municipiului Roman a obţinut Premiul Special pentru implicarea în acţiuni de conștientizare a populației prin campanii de informare și promovare în presa locală.

Oraşul Sinaia a fost desemnat marele câștigător al “bătăliei”. Premiul obţinut i-a adus oraşului amenajarea unui spațiu inedit de relaxare, un parc tematic cu mobilier realizat din materiale reciclabile

În plus, au fost acordate și premii de excelență pentru municipalităţile care s-au implicat și evidențiat în mod deosebit anul acesta şi care au înregistrat evoluții de la o ediție la alta.

Romanul a câștigat la capitolul implicarea în acţiuni de conștientizare a populației prin campanii de informare și promovare în presa locală, alături de Tulcea, Câmpina, Drobeta Turnu Severin, Iaşi, Călăraşi şi Brăila.

Competiția „Orașul Reciclării” s-a desfășurat sub patronajul Comisiei de Mediu și Echilibru Ecologic a Camerei Deputaților și al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și în parteneriat cu Asociația Municipiilor din România, Primăria Municipiului Bucureşti și Institutul pentru Politici Publice.

Competiția „Orașul Reciclării” a fost inițiată de Eco-Rom Ambalaje în 2012 și se află la a treia ediție.

Obiectivul proiectului este acela de a implica şi mobiliza primăriile de municipiu pentru ca serviciile de colectare separată a deşeurilor de ambalaje să se desfăşoare în cele mai bune condiţii şi cantităţile colectate să continue să crească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !