Linie finală la blocul cu bulină

Marți, 12 noiembrie, cei 15 proprietari ai fostului bloc cu bulină au fost chemați pentru ultima rundă de discuții la Primăria Roman. Toți ceilalți au semnat contractele de finanțare și au acceptat ipoteca, iar cei care s-au prezentat la administrația locală au cerut în tot acest timp documente suplimentare. Conducerea Primăriei Roman spune că, indiferent că sunt sau nu de acord, proprietarii vor rămâne cu ipoteca înscrisă în cartea funciară și nu vor putea să înstrăineze apartamentul până nu acceptă varianta în care să depună actele privind veniturile, iar administrația să stabilească dacă au sau nu ceva de plată pentru luna respectivă. „Proprietarii au fost convocați și este ultima ședință pe care o vom ține. Noi le-am oferit toate documentele pe care ni le-au cerut. Din punctul nostru de vedere lucrurile sunt lămurite. Cei care refuză să semneze, pentru că au acest drept, vom consemna acest lucru în procesul verbal, dar chiar și așa ipoteca este instituită pe apartamentul deținut”, a declarat Lucian Micu, viceprimar al municipiului Roman. Acesta a mai precizat că indiferent dacă oamenii vor sau nu să se mute în casele lor au termen ca până la finele acestei luni să elibereze apartamentele din blocul 3 din Tudor Vladimirescu, bloc ANL, pentru ca locuințele să fie repartizate tinerilor care au depus în acest sens o cerere la Primăria Roman, lista actualizată numărând nu mai puțin de 123 de solicitări.

Doi dintre proprietarii apartamentelor din fostul bloc cu bulină au fost de acord să le cedeze Primăriei Roman, în perioada următoare stabilindu-se și suma ce va fi disponibilizată din bugetul local, apartamentele devenind mai apoi locuințe de serviciu pentru medicii care vor să lucreze la Spitalul Roman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !