Primarul Leoreanu a plecat Constanța

Primarul Laurențiu Leoreanu va fi prezent, joi și vineri, la Palatul expoziţional Constanţa, unde va avea loc cea de-a  patra ediţie a Forumului cooperării descentralizate România – Franţa. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai administrațiilor publice locale, centrale și reprezentanți ai mediului de afaceri, interesați de schimburi economice între cele două țări. La eveniment vor fi prezenți și Liviu Dragnea, Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, şi Excelenţa Sa, Philippe Gustin, ambasadorul Franţei în România. „Invitația vine și din partea Asociației Municipiilor din România. Va fi o dezbatere pe tema regionalizării și se va semna un protocol româno-francez, un plan de acțiune în domeniul administrației publice. La discuții vor fi prezenți invitați din Franța și reprezentanți ai administrațiilor din România, ceea ce va permite începerea unor discuții în vederea încheierii de parteneriate sau înfrățiri”, a declarat primarul Romanului.

 

Pe parcursul celor două zile, invitații vor participa la şapte ateliere de lucru care vor avea în vedere procesul de descentralizare, creșterea atractivităţii economice a teritoriilor şi oportunități în vederea accesării fondurilor europene.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !