Se înființează noi Direcții în Primăria Roman

asistati socialAnul acesta reprezintă un an al schimbărilor la nivelul organigramei Primăriei Roman. Două dintre direcțiile aflate în directa subordonare a aparatului administrativ se vor desprinde pentru a funcționa cu statut de personalitate juridică. Este vorba despre Direcția de Asistență Socială, ce va prelua cele trei centre sociale, și de Direcția de Sport, unde vor fi incluse echipele de handbal și fotbal, dar și activitatea din Ștrandul municipal.

Direcția de Asistență Socială se va desprinde de primărie și va prelua cele trei centre ce acordă servicii persoanelor defavorizate din municipiu, de la copii și până la vârstnici. Până acum, cele trei centre funcționau în cadrul unui ONG al Primăriei Roman din cauza blocării posturilor din administrația locală.

Roman2000, asociația Primăriei, s-a ocupat de funcționarea celor trei centre sociale, iar acum acestea vor trece la Direcția de asistență socială ce se va ocupa și de angajarea personalului necesar bunei desfășurări a activității.

Cea de-a doua direecție ce se va înființa sub atenta monitorizare a Consiliului Local este Direcția de sport și divertisment, care va prelua atât echipele de fotbal și handbal, cât și alte activități sportive, precum și activitatea din complexul Moldova.

Autoritățile spun că, cel puțin pe primul semestru al acestui an, lucrurile nu se vor schimba, dar cele două direcții ar urma să fie funcționale în mai-iunie.

O altă schimbare la nivelul Primăriei Roman, dar fără un impact direct și deosebit asupra acivității în interiorul și exteriorul instituției, îl va avea reorganizarea Direcției tehnice. Aceasta va avea două componente separate, una ce va viza serviciile de gospodărire comunală, iar cea de-a doua care va monitoriza punerea în aplicarea proiectelor tehnice. Direcția tehnică va monitoriza în continuare lucrările de investiții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !