Viceprimarul Lucian Micu împlinește 40 de ani

lucian micu2014Viceprimarul Romanului, Lucian Micu, împlinește, în ziua în care s-a născut și poetul Mihai Eminescu, 40 de ani. Ziua de naștere, spune acesta, o va petrece mai mult la muncă.

Lucian Micu ocupă funcția de viceprimar al Romanului din 2012, iar din  2014 este și președinte al clubului de handbal HCM Roman. Vineri,15 ianuarie, acesta va împlini 40 de ani. Ziua și-o va petrece la serviciu: “Îmi voi petrece ziua la muncă, în Primărie, iar după-amiaza voi merge la ziua Școlii Mihai Eminescu. Cam atât, pentru că sâmbătă dimineață voi pleca la Brașov, cu echipa de handbal, unde sperăm să facem istorie și să ne calificăm în sferturile Cupei EHF. Dacă îmi doresc ceva? Cel mai mult imi doresc sa fiu sanatos si eu si toti cei dragi mie si sa pot sa contribui la continuarea unor proiecte in care m-am implicat foarte mult in ultima perioada. Desi ma consider un om implinit din multe puncte de vedere, cred ca este tot timpul loc de mai bine in a performa in activitatea pe care o desfasor”.
micu skiLucian Micu este absolvent al Facultății de Drept a UAIC Iași, este căsătorit și are împreună cu Anca două fete. Pasiunile se îndreaptă către ski și pescuit.

Echipa News-Roman îi dorește La mulți ani și buni! Și sănătate, că-i mai bună decât toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !