112

Accident în Gherăești

112Ieri, 13 septembrie, în jurul prânzului, un accident a avut loc în Gherăești, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 12.25. Polițiștii spun că un bărbat, de 57 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Biruinţei din comună. Ajuns la intersecţie cu strada Moldovei, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă pe drumul public prioritar de către un bărbat de 47 de ani, din Gherăești. Accidentul de circulație s-a soldat cu avarierea autoturismelor implicate în eveniment şi rănirea unei femei de 63 de ani, pasageră în autoturismul condus de romașcan. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !