permis auto

35 de permise reținute în ultima săptămână

permis autoÎn perioada 7-13 decembrie, polițiștii au acționat pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane ce se află sub influența băuturilor alcoolice/drogurilor și pentru impunerea folosirii centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție omologate. Pe parcursul desfășurării acțiunilor, au fost reținute 35 permise de conducere persoanelor care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului și au fost aplicate 360 sancțiuni contravenționale pentru nefolosirea centurii de siguranță.

Au fost constatate 23 infracțiuni la regimul rutier din care 12 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 13 decembrie, la  orele 20.40, un echipaj din cadrul serviciului Rutier Neamț a depistat pe strada Mihai Viteazu din Roman , un bărbat de 41 ani din municipiu, conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !