Corpul B al CNRV nu va fi gata la timp

corpbPentru că lucrările la corpul B al Colegiului Național Roman Vodă au început târziu și pentru că au fost găsite vicii obiectivul nu va fi gata până la finele acestui an, așa cum prevedea contractul de finanțare pe fonduri europene. De lucrat se lucrează, spun autoritățile, și se va încerca achiziționarea din acest an a celor mai multe materiale, pentru ca anul viitor, din bugetul local de data acesta, să se încheie lucrările.

Primarul Laurențiu Leoreanu are încredere că până la finele anului se mai pot rezolva unele lucrări pe contractul cu finanțare europeană, astfel încât anul viitor bugetul local să fie cât mai puțin îngreunat. Edilul Romanului spune că mai toate proiectele de acest fel sunt în întârziere deoarece banii au venit abia anul acesta și lucrările s-au făcut pe baza unor studii mai vechi.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe data de 20 octombrie, anul 2014, valoarea lucrărilor fiind de circa 5 milioane de lei, lucrările fiind planificate să se încheie pe data de 14 decembrie 2015, termen ce, realist vorbind, nu se poate respecta.

 

One thought on “Corpul B al CNRV nu va fi gata la timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !