politie

Șofer implicat într-un accident mortal, căutat de polițiști

politia rutieraDe ieri seară, polițiștii în caută pe un șofer care a lovit mortal un bărbat din Sagna, după care a fugit. Conform polițiștilor, ar putea fi vorba de o conducătorul unei autoutilitare marca Ford sau Iveco.

Polițiștii spun că, în intervalul orar 20.30-21.30, un bărbat de 46 de ani din Sagna, aflat pe carosabil, a fost accidentat mortal de către un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Roman, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică angrenate au stabilit că vehiculul implicat ar fi o autoutilitară, posibil marca Ford sau Iveco, și continuă cercetările, în vederea identificării autorului, stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Orice persoană care poate oferi detalii cu privire la vehiculul sau persoanele implicate, este rugată să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune pe numărul unic de urgență 112.

Prins fără permis

Pe când polițiștii îl căutau pe suspectul din accidentul mortal, un tânăr de 28 de ani, din Roman, a fost prins la volanul unei mașini deși nu avea permis.

În timp ce polițiștii desfășurau activități de căutare a conducătorului auto implicat în accidentul mortal, efectuând un filtru în trafic, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Roman, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria pe DJ 207A, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !