Ajutor pentru sportivele de la Lupte

luptatoareÎn urma unei adrese a Clubului Atletic Roman, consilierii locali sunt invitați să dezbată oportunitatea cheltuirii din bugetul local a sumei necesare achiziționării echipamentului de concurs pentru un număr de 11 sportivi ai secției de lupte libere.

Reprezentanții Clubului Atletic spun că necesarul este pentru 11 sportivi ai secției de lupte libere a Clubului Atletic, care s-au remarcat prin rezultatele deosebite la concursurile județene, regionale și naționale, respectiv: Enea Maria, Anghel Andreea, Diaconu Alexandra, Margas Irina, Nistor Gabriela, Iurașcu Patricia, Giosanu Dumitruța, Timofte Ana, Dănilă Roxana, Andrieș Luiza, Voica Maia.

“Avînd în vedere că acest sprijin ar reprezenta o reală contribuție la pregătirea și rezultatele lor sportive viitoare în competițiile județene, regionale și naționale, unde vor reprezenta cu succes municipiul Roman, propun domnilor consilieri să aprobe alocarea din bugetul local a sumei de 7.700 lei necesară pentru achiziționarea unui număr de 11 echipamente de concurs pentru sportivii secției de lupte libere ai Clubului Atletic Roman”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

Și News-Roman a promovat, de-a lungul anilor, activitatea secției de lupte. Unul dintre materiale, realizat cu antrenorul emerit Dumitru Artene poate fi citit aici – Gladiatoarele din Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !