HCM Roman cere 4,2 milioane, consilierilor li se propun doar 2,8 milioane

echipa hcm romanHCM Roman cere votul consilierilor local pentru alocarea din bugetul local, pentru anul 2016, a sumei de 4.210.000 lei.

Obiectivul – încă o calificare într-o cupă europeană

“HCM Roman solicită sprijinul autorităţilor locale pentru susţinerea financiară a echipei de handbal feminin, în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite pentru anul 2016, de a încheia campionatul pe un loc onorabil, care să- i permită participarea într-o cupă europeană promovând pozitiv imaginea urbei romaşcane”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

HCM Roman solicită 4.210.000 lei pe anul 2016, dar “analizând cererea şi proiectul de buget al Clubului H.C.M. Roman pentru anul 2016, propun domnilor consilieri aprobarea alocării din bugetul local aferent anului 2016, către echipa H.C.M. Roman din Liga Naţională Feminin, a sumei de 2.800 mii lei necesară pentru buna desfăşurare a activităţilor sportive în anul 2016”, se mai arată în expunerea de motive înaintată aleșilor locali și semnată de primarul Laurențiu Leoreanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !